Van den Brink uit Harskamp en Kootwijkerbroek is een veelzijdig schildersbedrijf waar ook de doe-het-zelver terecht kan. Al vanaf 1992 is het familiebedrijf een bekende naam op het gebied van verven, behangen en glaszetten voor woning en bedrijfspand. Het bedrijf doet alles in eigen beheer en heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan.

U krijgt een eerlijk advies op maat, afspraken worden nagekomen en onze ervaren medewerkers gebruiken alleen hoogwaardige producten.

In de stijlvolle Colors@Home winkels in Harskamp en Kootwijkerbroek zijn alle benodigde producten voor de doe-het-zelver te vinden. De professionele verfproducten van bekende merken zoals Histor, Sigma, Sikkens, Boonstoppel, Flexa en Koopmans zijn in elke gewenste kleur leverbaar. In de Colors@Home Van den Brink winkels is verder alles op het gebied van behang, gordijnen, raamdecoratie en vloeren te vinden.

Naast de eigen schilders, behangers en glaszetters maakt de stoffeerder het aanbod voor het stofferen van woning of bedrijfspand helemaal compleet. Groot gemak door alles onder één dak.